domingo, abril 02, 2023

Reseña: Ara direu que estig boig de Andreu Martín

Ara direu que estic boig
My rating: 4 of 5 stars

Es esta una novela negra, muy negra, contada por un loco "lleno de ruido y de furia", y sin embargo, cargada de sentido. Y es amena. Difícil mantener un ritmo que sea ágil en una narración en presente. Todo ocurre en presente, en lo inmediato y en lo subjetivo. Pues todo nos lo cuenta Frank. Con su particular visión del mundo, con sus miedos, con sus filias, con su pertinacia.
Andreu Martín ha escrito un historia maravillosa, con un montón de referentes que sin salirse del género, le da una vuelta de tuerca muy interesante.
💥
És aquesta una novel·la negra, molt negra, comptada per un boig "ple de soroll i de fúria", i no obstant això, carregada de sentit. I és amena. Difícil mantindre un ritme que siga àgil en una narració en present. Tot ocorre en present, en l'immediat i en el subjectiu. Perquè tot ens ho explica Frank. Amb la seua particular visió del món, amb les seues pors, amb les seues filies, amb la seua pertinàcia.
Andreu Martín ha escrit un història meravellosa, amb un munt de referents que sense eixir-se del gènere, li fa un volt de rosca molt interessant.

View all my reviews

No hay comentarios:

Publicar un comentario